Garancia és elállási jog

A Kormány a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. Törvény-e (továbbiakban Fv.T.) alapján minden fogyasztónak joga van 14 napon belül indoklás nélkül elállni a rendeléstől. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Ez az összes olyan esetre vonatkozik, amikor nem a megrendelésnek megfelelő terméket vagy hibás terméket kapott a megrendelő.

A webshopban található termékeken lévő design színek a valóságban eltérhetnek a monitoron látható színektől, ezért felelősséget nem tudunk vállalni, a már használt, kimosott terméket nem áll módunkban kicserélni, árát visszatéríteni. A Fv.T. 5. §-ának (c) értelmében a már kimosott, felpróbált, nem gyári állapotának megfelelő termékre a vevő nem gyakorolhatja elállási jogát.

Ha bármi gondod, panaszod lenne jelezd kérlek telefonon, majd e-mail-ben: minden panaszt és kifogást csak írásban (e-mail-b-en) tudunk rögzíteni.

Elállási jog érvényesítésének menete:

Jelezd a termékkel kapcsolatos elégedetlenséged telefonon (+36-20-317-7459) majd a fentiek értelmében írásban (e-mail-ben) is.

Munkatársunk az egyeztetés után (számla visszakeresése, a termék értékének megállapítása) közli, hogy a termék visszavehető-e vagy sem. Sértetlen, nem használt terméket, nem mosott terméket minden kérdezés nélkül visszaveszünk, ezen időn belül.

Elállási jog érvényesítéséhez szükséges egy "Elállási/felmondási Nyilatkozat" kitöltése és elküldése részünkre. Ezt Letöltés innen lehetséges letölteni. Szkennelt változat is megfelelő (info@polotrend.hu), de postán is fogadjuk:

9023 Győr Tihanyi Árpád u. 23.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a csomag átvételének megtagadása nem egyenlő az elállási jog érvényesítésével. Amennyiben a termék átvételét megtagadja 3950 Ft szállítási díj kerül kiszámlázásra.

Termék visszajuttatása:

A termék beérkezését követően munkatársunk ellenőrzi annak sértetlenségét és egyezteti Veled a termék árának visszajuttatását, annak pontos összegét és módszerét.

Termékcsere

A CSERE MENETE:

I, Küldj emailt az info@polotrend.hu címre, amiben az alábbi információkat szükséges megadnod:

1, név

2,cím

3,vásárlásnál kapott emailben található RENDELÉSI SZÁM

4,melyik terméket - mire szeretnéd cserélni

Pl. Schlőgl Péter

Győr , 9023, Névtelen u. 13

Rendelési szám:ASWFGHHJ

Csere: M-s női póló helyett L-s pólót szeretnék

FONTOS! csak az oldalunkon megtalálható termékek közül válassz új terméket.

II, visszajelzünk a regisztráción megadott elérhetőségeden (email vagy telefon)

III, a terméket EREDETI ÁLLAPOTBAN vissza kell postázni lehetőleg az EREDETI SZÁMLÁVAL EGYÜTT az alábbi címre:

Schlőgl Péter Stickers Kft.

Győr, 9023 Tihanyi Árpád u. 23.

IV, A kiválasztott új termék feladásra kerül. Mivel a 45/2014 (II. 26.) Kormányrendelet 29. paragrafusa alapján az Schlőgl Péter Sticker Kft nem kötelezhető méretcserére, így egyszeri díjként 2500 Ft kerül felszámításra, valamint az ismételt csomagküldés díja a vásárlót terheli ami 2450 Ft amennyiben a cserecsomag szolgáltatásunkat választaná 3250Ft.