#

Rólunk

A Polotrend.hu azért jött létre, hogy egyedi kisszériás termékeket készítsen megrendelőinek. Rájöttünk, hogy napjaink üzleti szállítói kizárólag a nagyobb vevők iránt vonzódnak. Elhatároztuk, hogy létrehozunk egy új üzleti filozófiát, amely a kisközösségek, családok és baráti közösségek kiszolgálására összpontosít, hogy ellássa őket magas minőségben és elfogadható áron.

Számunkra nincsenek kiemelt vevők, mindenki egyformán fontos, függetlenül attól, hogy valamely termékből egy darabot vagy többet rendel.

Csak magas színvonalú termékeket és szolgáltatásokat ajánlunk, amelyeket az elérhető legmodernebb technológiával készítünk el, hogy elnyerjük partnereink megelégedését.

Egyedi elképzeléseket megvalósítunk, legyen szó bögréről ,pólóról, vagy bármiről amire felirat készíthető az általunk alkalmazott technológiák bármelyikével.

Folyamatosan bővítjük kínálatunkat, kipróbálunk egy csomó új technológiát , hogy minél egyedibb lehessen a termék amit tőlünk rendeltek.

Lépjen kapcsolatba velünk
#

Villám Gyorsaság

Automatikus értesítést kapsz emailben minden lépésünkről, így sosem ér meglepetés. Sürgős esetekben akár 2 munkanapon belül nálad lehet a pólód! Sőt, 20.000 Ft felett a szállítás is ingyenes!

#

Tökéletes Nyomat

A mi pólóink digitális textilnyomtatással készülnek, ami közvetlenül az anyagba nyomtat! Hosszú évek alatt kísérleteztük ki a tökéletes technikánkat. Az eredmény: élénk színek és garantált kopásmentesség!

#

Garancia

Nem lett jó a méret?

Küldd vissza és szívesen kicseréljük!

Csapatunk